Vas zanima psihoterapija?

Psihoterapija je terapevtska metoda, ki se izvaja v obliki pogovora s psihoterapevtom. Slednji je usposobljen zato, da zna dobro in potrpežljivo prisluhniti vašim težavam ter pogovor voditi tako, da sami spoznate, kako je vaše težave možno rešiti. Največkrat gre zato, da se vzroki za naše težave skrivajo globoko v naši notranjosti, zato jih je težko odkriti. S pomočjo psihoterapije jih lahko prepoznamo in analiziramo, predvsem pa ugotovimo, kako jih odpraviti.

Kako poteka psihoterapija?

Psihoterapija je zaupen pogovor med vami in vašim psihoterapevtom. Pomembno je, da poteka v okolju, kjer se počutite varni in sproščeni. Predvsem pa je pomembno, da lahko psihoterapevtu zaupate čisto vse, kar vas teži in obremenjuje. Skozi sproščen, zaupen in hkrati strokoven pogovor bosta počasi odkrivala globlje dele vaše osebnosti, kjer se skrivajo vzroki za vaše travme, strahove, probleme. Nato pa bo treba nemalo truda, da skupaj najdeta način, kako te vzroke odpraviti in zaživeti bolj svobodno – tako, kot si želite. Vendar je kljub včasih naporni poti to vsekakor vredno. Predvsem pa je treba vedeti, da je psihoterapija zelo uspešna metoda z neverjetnimi rezultati.

Zakaj se odločiti za psihoterapijo?

Reševanje naših osebnih težav je veliko lažje, če se tega lotimo s pomočjo usposobljene osebe z ustreznim strokovnim znanjem, ki točno ve, kje je treba iskati vzroke zanje in kako jih odpraviti. Zato je psihoterapija odlična rešitev za vse, ki iščejo oporo in hkrati strokovno pomoč pri reševanju svojih težav. Naredite prvi korak in obiščite www.janapotocnik.si, če želite stopiti korak naprej v svojem življenju ter poskrbeti za spremembo in narediti nekaj zase tako, da začnete reševati vaše težave s pomočjo psihoterapije! Ne čakajte niti trenutka več, saj se bodo vaše težave le še kopičile, ampak ukrepajte takoj sedaj in ugotovite, da se rešitev vaših težav skriva v vas samih!

Comments are closed.