Siemensova oprema za avtomatizacijo

Siemens Slovenija in podjetje VRD Dankon v premišljeno zasnovanem vadbenem centru v Celju poskrbita za predstavitev različne Siemensove opreme za industrijsko avtomatizacijo in učenje njene uporabe, ki poskrbi za:
– veliko večjo učinkovitost proizvodnje
– priročne rešitve za avtomatizacijo
– hitreje opravljeno delo
– popolno prilagodljivost vašim potrebam
– možnost razširitve in nadgradnje

Čeprav si večinoma predstavljamo, da se z avtomatizacijo splača ukvarjati le večjim podjetjem, pa v resnici temu ni tako, saj je avtomatizacija proces, ki lahko izboljša poslovanje kateremu koli podjetju, ne glede na to, kako veliko je, saj obstajajo tudi odlične in cenovno bolj ugodne rešitev zanje.

Siemens Slovenija ponuja rešitev tudi za mala in srednja podjetja, kakršnih je v Sloveniji največ, s svojimi inteligentnimi krmilniki, ki omogočajo mikro avtomatizacijo in ki:
– so odlična rešitev za manjša podjetja
– poskrbijo za hitro delovanje
– so izjemno enostavni za montažo
– zasedejo le malo prostora
– potrebujejo le minimalno ožičenje

Takšni krmilniki delujejo na podlagi manj kompleksnih algoritmov, medtem ko druga Siemensova oprema omogoča tudi bolj zahtevno programiranje za zapletenejše naloge preko posebnih, v ta namen izdelanih vmesnikov za programiranje. Siemens Slovenija se zaveda, da ni dovolj, da na trg pošlje le kakovostno opremo za industrijsko avtomatizacijo, ampak je pomembno poskrbeti tudi za pomoč pri njeni implementaciji in uporabi.

Poleg tehnične pomoči so prav zato na voljo tudi različni tečaji s tega področja. Namenjeni so tako čisto osnovnemu seznanjanju s Siemensovo opremo in delovnim okoljem kot tudi učenju bolj zahtevnega programiranja, ki je potrebno pri bolj kompleksni avtomatizaciji, ki mora ugoditi vsem specifikam določene proizvodnje ali podjetja.

Brez skrbi – s pomočjo Siemensove opreme je možno vse, saj ponujajo velik nabor različnih rešitev oziroma vam znajo tudi svetovati in pomagati pri iskanju rešitve za vaše podjetje. Trudijo se, da svojo energijo in znanje vlagajo v nenehen razvoj in s tem skrbijo za izdelavo opreme, ki omogoča ne le vrhunsko avtomatizacijo, temveč tudi izredno prilagajanje potrebam strank!

Comments are closed.