Prihaja Ikea Slovenija!

Kmalu tudi v Sloveniji

Ste tudi vi navdušeni nad Ikeo in vsem tistim, kar ponuja ta trgovina s pohištvom, ki je pa zagotovo več kot le to? Ne le pohištvo, ampak tudi vsi drugi dodatki za dom, so tisto, zaradi česar jo radi obiščemo in bi jo obiskali še večkrat, če bi bila trgovina tudi v Sloveniji. Zaenkrat Ikea Ljubljana še čaka na to, da jo zgradijo, medtem pa Slovenci že vrsto let nakupujemo v trgovinah te švedske blagovne znamke v Avstriji, Italiji in na Hrvaškem.

Ikea Slovenia bo odprla svoja vrata

V ljubljanskem BTC-ju naj bi leta 2017 končno odprla svoja vrata med ljubitelji lepega tudi dolgo pričakovana Ikea Slovenija in tako se tudi Slovencem ne bo več treba voziti v sosednje države, da bi si čim lepše in čim ceneje opremili svoj dom. Poleg tega, da so njeni izdelki vsi po vrsti zelo lepi, pa Ikea slovi tudi po tem, da ponuja zelo praktične rešitve za urejen dom.

Tisti, ki to slavno švedsko blagovno znamko že dobro poznate, se boste razveselili njene prisotnosti tudi v Sloveniji, saj nam bodo tako lepi dodatki za dom ter pohištvo veliko bližje in bomo lahko še večkrat odšli nakupovat ali samo zbirat ideje vanjo, kot smo hodili do sedaj. Tisti pa, ki Ikee do sedaj še niste poznali, pa boste kmalu ugotovili, da si brez nje skoraj ne boste znali predstavljati življenja, saj je tam vse, kar potrebujete za lep dom.

Karkoli za dom namreč potrebujete, se dobi v Ikei – od malih in velikih kuhinjskih pripomočkov, posode, krožnikov, jedilnega pribora, zelo lepe posteljnine, pohištva, kavčev, otroških igrač, dekorativnih predmetov, okvirjev za slike in še mnogo, mnogo več.

Najboljše pri vseh teh izdelkih pa je, da so v primerjavi z drugimi trgovinam cenovno veliko bolj ugodni, hkrati pa zelo estetski in prav nič ceneni. Če iščete kvaliteto po ugodni ceni, jo prinaša Ikea Slovenija! Dobro pa je vedeti, da se vse tisto, kar ponuja, da uporabiti na sto in en način ter da se da določene pohištvene kose tudi predelati ali nadgraditi, da postanejo resnično nekaj posebnega …

Comments are closed.